Conditii
Puteti achizitiona si utiliza imaginile digitale originale din arhiva noastra, numai cu urmatoarele scopuri:
- proiecte editoriale (publicatii - carti, reviste, articole);
- proiecte publicitare (campanii marketing, lansari produse/servicii, promotii, design afise / postere / bannere / fluturasi, design sigle si logo-uri, design ambalaje, organizare evenimente si protocol);
- proiecte non-profit (studii si cercetari, prezentari in cadrul comunicarilor, conferintelor si simpozioanelor tematice, evenimente caritabile, expozitii cu intrare libera).
Utilizarea imaginilor achizitionate in alt scop decat cel declarat reprezinta o infractiune de copyright.

Preturi
Preturile imaginilor digitale originale variaza de la imagine la imagine, in functie de urmatoarele criterii: raritatea imaginii, a subiectului si a publicatiei originale; calitatea imaginii originale; vechimea imaginii originale; scopul pentru care este achizitionata. Pentru cotatii de pret, va rugam sa ne contactati, mentionand numerele de identificare ale imaginilor urmarite si scopul pentru care doriti achizitionarea.
 

Copyright
Desi imaginile originale au drepturile de autor in domeniul public, imaginile digitale din arhiva noastra, precum si cele aplicate pe produsele noastre, poarta copyright-ul editurii, rezultat din munca de prelucrare digitala (corectii, editare, etc.). Reproducerea imaginilor dupa produsele noastre fizice sau digitale se poate face numai cu acordul editurii Infarom.

       
       

Index